Dafina Zeqiri qethet tullë dhe duket YLL!

 

Nuk e dimë nëse do të kishte një model apo ngjyrë flokësh që asaj nuk do t’i rrinte asaj mire!

Si kameleon ka ndryshuar këngëtarja Dafina Zeqiri kohët e fundit. Por ndryshimi i fundit ishte më ektremi e më drastiku që ka bërë ndonjëherë më flokët.

Ylli i “Tonight” sapo u bë tullë dhe rezultati është ky:

Edhe pa floke këngëtarja duket YLL!

Gjithsesi çdo herë në çdo ‘look’ Dafina  vërteton se asaj i shkon dhe i rri mirë gjithçka!

 

Previous ArticleNext Article