Cfarë komenti pati Albi Nato për lajmin e ndarjes nga Alba Hoxha!!

Në media u tha se ishin ndarë pas një marrëdhënieje 2 vjecare ( të cilën nuk  e pranuan asnjëherë publikisht), dhe arsyeja, sipas disa burimeve, ishte se familjarët ( e tij) nuk qenë dakort me këtë lidhje. Duket se ka qenë pikërisht koreografi ai që ka vendosur t`I japë fund romancës me balerinën 15 vjet më të vogël.

Si vulosje e ndarjes, u konsiderua dhe fakti që të dy ata nuk e ndjekin më njëri-tjetrin në rrjetet sociale. Shumë po flitet për këtë temë, por cfarë ka për të thënë Albi vetë?

“ Gjithmonë mes nesh ka pasur  një raport korrekt profesional dhe miqësor. Mosndjekja në rrjetet sociale ishte një pakt mes të dyve, sepse po I merrnim ndjekës njëri-tjetrit. Nuk dua të flas sot për këtë temë, sepse s`dua të heq mendjen nga akademia ime“, tha ai tek “ Rudina“, duke shmangur kështu sërish një përgjigje të drejtpërdrejtë, ndërsa pranoi se me Klaudian takohen e diskutojnë për cështje pune. “Kemi mbetur miq të mirë“, ishte komenti I tij.

Previous ArticleNext Article