Femra që e refuzoi kategorikisht William-in në rini e ( e që mund të kishte qenë dukeshë sot)!!!

Ishte princ, ishte i edukuar, I përgatitur e mjaft I pashëm; shumë vajza kërkonin të ndërronin klasën vetëm që të ishin pranë tij.  Por jo të gjitha. Williami, sopas biografes Katie Nicholl, e ka përjetuar ne lekuren e vet refuzimin më të prerë që mund t`I bëhet një mashkulli, e ai I erdhi në formën e një “jo-je“ kategorike nga një trashëgimtare nga Teksasi, shoqe klase e tij në Universitetin e St Andrews, Meghann Gunderman.

Williami e paska vuajtur këtë refuzim, sipas Nicholl që citon disa prej nxenësve të tjerë të asaj klase, te cilet kujtojnë se princit iu kthye gati në ide fikse kjo situatë, dhe e pyeste vazhdimisht Meghannin përse nuk dilte me të. Por ajo nuk donte t`ia dinte fare!

Epo, nuk ishte ky plani I fatit, që e bashkoi me Kate Middleton, ndërsa Meghanni gjeti dashurinë e saj, Jason Sehorn!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article