Bukë me vete në plazh? Pse Jo?! Shef Renato e bën!

 

Duket se shefi i kuzhinës Renato Mekolli nuk ja beson askujt tjetër stomakun përveç dorës së tij. Teksa ka marrë disa orë pushim ditën e dielë, shefi i njohur është drejtuar për në bregdet, për t’u relakuar e për të marrë ca rreze dielli.

Realiteti i marrjes së bukës me vete në plazh duket se venitet gjithmonë e më shumë në vendin tonë, por Renato sapo na dha bëri ta rimendojmë edhe një herë atë ç’ka do konsumojmë teksa ndodhemi në bregdet.

Në kohën e drekës, ndryshe si pjesa më e madhe  e shqiptarëve Mekolli nuk është drejtuar aspak drejt restoranit, por ka nxjerrë nga çanta bukën e përgatitur nga vetë ai.

“Bëni kujdes ku hani miq të dashur kur shkoni në plazh. Ose bukë me vete si chefi (nëse mundeni); ka këshilluar ai ndjekësit e tij.

Dhe nuk e ka aspak keq, apo jo?!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article