Vjehrra paska vetëm këtë kritikë për Klea Hutën!!!

Janë një nga ciftet më simpatikë të show biz-it shqiptar; disa mund të thonë se duket sikur “ janë bërë për njëri tjetrin“. Marrëdhënia e tyre është në harmoni të plotë, e ajo me familjarët e secilit partner gjithashtu.

Por Klea Huta zbuloi në rubrikën “Këndi i së vërtetës”  se e ëma e Elgit Dodës, e ka një kritikë për të. Klea duket si një vajzë që I ka të gjitha, ndaj u bëmë kureshtarë të mësonim se për cfarë kritike bëhet fjalë.

“Vjehrra më thotë që të bëj më shumë emisione ndërsa mamaja ime i thotë Elgitit të bëjë më shumë këngë” – tha Klea tek “E Diell”, dhe ne morëm frymë lirisht, se qenka kritikë e vogël e madje, dashamirëse!

Previous ArticleNext Article