“ Doktori mendoi se linda e vdekur!“; Albana Osmani cudit me pohimin e saj!!!

Një prej moderatoreve me bukuroshe shqiptare, Albana Osmani ka bërë një rrëfim mjaft të cudtishëm në rrjetet sociale. Ajo zbuloi një episod tejet të rrallë të tejet të saj, duke I dhënë atij ndërkohë, ngjyrimin e vet.

Albana kërkon të tregojë se është një njeri I mbushur me pozitivitet dhe këtë e deshmon fakti që është mjaft e qeshur. “Ndryshe nga të tjetër unë kam lindur duke qeshur. Pasi doktori mendoi se kisha lindur e vdekur, unë nisa të qesh. Nga ai moment, vazhdoj te qesh me atë doktorin budalla”, ka shkruar ajo.

Dhe këtë pozitivitet, Albana po e kanalizon tek fushata sensibilizuese “Ti je një luledielli”, përmes së cilës mblidhen para për fëmijët e prekur nga sëmundjet e gjakut.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article