Mbretëresha Elisabetë, shkaktarja e ndarjes së Harry-t me një ish të dashur!!

Princi Harry ka një martesë të lumtur me Meghan Markle, por në të kaluarën ai ka vuajtur shumë. Nipi I mbretëreshës Elisabetë ka pasur mjaft flirte megjithate, marrëdhënia e tij me Chelsy Davy, vajza e një biznesmeni të fuqishëm, ishte serioze.

Të dy kanë qenë të lidhur nga viti 2004 deri në 2010-tën , dhe Harry duket ka qenë mjaft I dashuruar pas saj. Por ata u ndanë papritur, dhe arsyeja nuk u mësua kurrë. Shtypi britanik pretendon se e ka zbuluar shkakun e kësaj ndarjeje: sipas tij, monarkja ia kishte ndaluar kategorikisht nipit martesën me atë vajzë. Dhe fjala e saj, si gjithmonë, është ajo vendimtarja. Perse ky vendim? Sepse mbretëresha duket mendonte që ai nuk ishte gati për martesë asokohe dhe nuk duronte dot më një divorc në familje!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article