Xhemi Shehu qenka gati të vishet nuse në përvjetorin e martesës!!

Ka qenë një fustan nuseje, I ili praktikisht, I rrinte perfekt në trup, ai që e ka shtyre Xhemi Shehun të komentojë në një foto të Marcela Latit. “Unë do bëj përvjetor më duket”, ishte mesazhi I moderatores që fustane të bardhë ka veshur disa herë nëper sfilata, por nuse në dasmën e saj, nuk e kemi parë.

Xhemi brenda pak muajsh feston 9 vite martese me Visin, një biznesmen nga Tirana; të dy ata janë prindër të dy djemve. E vështirë të besohet kjo për Xhemin dhe format e mrekullueshme të saj, por duket kujdesi për veten dhe palestra e kanë bërë punën e tyre!

Previous ArticleNext Article