Arditi na tregoi me disa foto se cili ështe destinacioni i pushimeve të familjes Gjebrea!!!

Familja Gjebrea I nisi pushimet e verës me një destinacion fillestar që është vërtet për tu pasur zili: Vienën e Austrisë. Kanë qenë postimet e moderatorit të njohur në rrjetet sociale ato që kanë ndihmuar të shuhej dhe kureshtja e publikut. Në fakt, është një nisje mjaft e bukur e pushimeve që të gjithë I presin me padurim gjate vitit. Për Arditin, të shoqen dhe fëmijët e tij, turi nëpër qytetin e bukur ka qenë mbresëlënës; nga fotot duken mjaft të kënaqur e të relaksuar.

Moderatori postoi foto të bashkëshortes dhe vajzës , Anës, me mbishkrimin : “Dy shoqet’, duke treguar kështu edhe lidhjen e ngushtë që ekziston mes tyre, e më pas, atë të Jonit me Anën, ku shkruante: “Dashuri e pakushtëzuar”!!!

 

Previous ArticleNext Article