Një nuse si kjo e Invës, cfarë bëri për “vjehrrën“ e dashura  e djalit, Anthony!!!

Kemi pasur rastin ta mësojmë se marrëdhënia e tyre është mjaft e mirë, por gjesti i fundit i të dashurës së Anthony, djalit të Inva Mulës dhe Pirro Cakos tregon se nuk janë thjesht fjalë në erë!!

Marie ishte në koncertin e sopranos së famshme shqiptare në Korcë, dhe duket se është mjaft krenare për nënën e partnerit të saj. Këtë e dëshmoi duke hedhur në Instagram foto të Invës ndërsa këndonte live në Mik Festival.

Anthony vetë do të marrë pjesë në Festivalin Sunny Hill në Prishtinë që do të mbahet në fillim të gushtit, dhe duket përpara se të shkonin në Kosovë, dyshja e ka bërë dhe një ndalesë në Shqipëri. Ai do të dalë përpara publikut atje me këngët e tij të fundit “Enigma” dhe “Wild”në 4 gusht në parkun e Gërmisë.

Previous ArticleNext Article