Fashionistat të mbajnë vesh: trendi i ri i verës është kombinimi i këtyre dy nuancave!!!!

Për ato që mund të kenë qenë ngurruese lidhur me një kombinim të tillë, ka një lajm të ri: ky është super trendi I ngjyrave të verës sivjet, roza me të kuqen!!!  Mund të duket e ekzagjeruar por nuk është edhe nëse e zgjidhnin cantën dhe këpucët po në të njëjtën ngjyrë. Kombinimi i mbretëreshës Rania e dëshmon fare qartë se sa shumë shkojnë .

Nuk ka nevojë për aksesorë të rënduar, mjafton ndonjë varëse e thjeshtë ( në pamje të paktën, se kjo e monarkes është me diamantë). Kombinimi e ka kaluar tashmë “provën e zjarrit“ sepse shumica dërrmuese I kanë thënë “po“.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article