Dhe mbretëresha e stilit shpallet…Letizia e Spanjës!! Detajet që ia vlen të kopjohen!!!

Shijet e rafinuara të saj kanë rënë në sy prej kohësh, por së fundi kanë marrë një super vlerësim: mbretëresha e Spanjës, Letizia ka arritur të shpalose me shumë mjeshtëri sipas ekspertëve të modës, veshje nga më të shtrenjtat por edhe ato low cost. Dollapi I saj është sot një nga më të admiruarit dhe ja përse:

Guxon me ngjyrat

I ka bërë një rivlerësim jumpsuit-it  duke krijuar një look perfekt “casual-chic“

Zgjedh funde që bien në sy me printet e tyre dhe theksojnë belin

I preferon shumë kombinimet mono-color

Preferon gjithashtu veshjet komode

Shpeshherë, veshjet e mbrëmjes I kombinon me këpucë të zeza me takë ( ose sandale pot ë së njëjtës ngjyrë), pra, për ta imituar nuk duhet shumë

Fantazia e saj I reziston kohës, me kombinime që duken gjithmonë në modë

Previous ArticleNext Article