Cili është zyrtarisht fundi më i kërkuar i verës!

Ka qenë kryefjala e verës: plot stil, elegant, krijues I një siluete mjaft të hijshme. Fundi I derdhur me print leopardi duket ka qenë më I preferuari I verës, të paktën sipas ekspertëve ( dhe varianti më I përhapur, nuk kushton më shumë se 25 dollarë).

Konsiderohet praktik dhe lehtësisht I kombinueshëm, madje edhe me atlete ashtu sikurse edhe në variantin shik.

E kjo tendencë duket se do të vazhdojë edhe në vjeshtë, pasi shkon shumë edhe me një xhaketë të thjeshtë xhins!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article