Meghan Markle i mban duart gjithmonë në të njëjtin pozicion gjatë daljeve publike, mësohet arsyeja!!

Gjesti I dukeshës së Sussex-it ka rënë në sy; Meghan Markle vazhdimisht I mban të mbledhura duart gjatë daljeve publike dhe shumë pyesin se cila është arsyeja e një veprimit të tillë. Sigurisht, në disa raste mund të duket elegant ky qëndrim.

Megjithatë, motivi sipas ekspërtëve të gjuhës së trupit, nuk është ky. Duke I cituar ata, Cosmopolitan thotë se qëndrimi në pozicione të njëjta e e bën personin të ndihet më rehat dhe pastaj ky kthehet në zakon. Dicka e ngjashme është vënë re edhe tek Kate Middleton, vetëm se ajo I mban duart poshtë.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article