Për të dytin vit, kjo është aktorja më e paguar në botë

Sipas revistës “Forbes”, ylli i kinematografisë kryeson listën me plot 56 milionë dollarë të ardhura nga rolet e saj.

Më konkretisht të ardhurat përfshijnë rolin në filin e ardhshëm “Black Widow” si edhe nga paga prej 35 milionë dollarë të fituara për rolin në filmin “Avengers: Endgame”.

34-vjeçarja ndiqet në listë nga Sofia Vergara me 44.1 million fitime

dhe Reese Witherspoon me 35 milionë dollarë të ardhura.

Lista e 10-të aktoreve më të paguara:

Ellen Pompeo

Të ardhura- 22 milionë dollarë

Charlize Theron

Të ardhura : 23 milionë dollarë

Margot Robbie

Të ardhura: 23.5 milionë dollarë

Elisabeth Moss

Të ardhura: 24 milionë  dollarë

Kaley Cuoco

Të ardhura: 25 milionë dollarë

Jennifer Aniston

Të ardhura: 28 milionë  dollarë

Nicole Kidman

Të ardhura: 34 milionë  dollarë

Reese Witherspoon

Të ardhura: 35 milionë  dollarë

Sofia Vergara

Të ardhura: 44.1 milionë  dollarë

Scarlett Johansson

Të ardhura: 56 milionë dollarë

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article