Shihini këto thonj, do të dashuroheni me punën e kësaj manikyriste

Ajo ka mbi 134 mijë ndjekës në Instagram që janë ‘marrosur’ pas artit që Betina Goldstein aplikon në thonjtë e klientëve të saj. Ajo ka punuar me yje dhe emra të njohur të Hollywood si Bella Hadid, Zoe Kravitz dhe Billie Eilish, etj dhe ja disa prej punëve tw saj.

 

View this post on Instagram

 

? Go to my stories for Step By Step on how to recreate my @essie #pride mani. #essiepartner #essielove

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

 

View this post on Instagram

 

Chains baby, chains. ⛓ I used @pregel_korea to attach the chains to my nails. It is strong and doesn’t leave residue.

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Previous ArticleNext Article