Ia vlen të provohen: vëthët në formë perle, që shkojnë absolutisht me cdo veshje!!

Vëthët me perla janë një prej aksesorëve më “in“ sot; janë elegante, jo të rënda dhe sipas ekspërtëve të kësaj industrie, shkojnë praktikisht me cdo veshje! Perlat, me bukurinë dhe delikatesën e tyre, kanë qenë gjithmonë një zgjedhje e shumëpreferuar, sepse dukej sikur tregonin histori politike, pushteti, romance dhe finese. Sot I gjen në formë e madhësi të ndryshme, cka I jep një lloj “përditësimi“ mjaft modern; një aksesor që mund ta mbash pa u lodhur paradite e në mbrëmje. Ja llojet më të preferuara të momentit:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article