Deputetet e veshura më mirë në seancën e parë pas pushimeve!!

Ashtu si të gjithë janë kthyer të relaksuara nga pushimet e verës deputetet e parlamentit shqiptar, dhe në seancën e parë të tij, ishin padyshim në qendër të vëmendjes edhe për një detaj tjetër përvec punës: për veshjen. Tek të gjithë binte në sy kujdesi për tu shfaqur sa më të paraqitshëm, megjithatë panoramaplus, shkrepi foto mjaft interesante të dy prej ligjvënëseve që i kishin bërë më shumë përshtypje me kombinimin e tyre: Lindita Nikolla me një fustan të gjatë me lule, mjaft të hareshëm dhe larg stereotipeve të veshjes zyrtare, dhe Rudina Hajdari, që u shfaq mjaft elegante ndonëse aspak e rënduar në “look“, me një fustan të këndshëm të bardhë mbi gju, me kopsa përpara.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article