Si Jennifer Lopez; Pak ditë para lindjes, bashkëshortja e Ermal Fejzullahut ndryshon look

Në fare pak ditë Ermal Fejzullahu dhe bashkëshortja e tij Ariana do të kenë në krah fëmijën e tyre të katërt.

Nëna e 3 fëmijëve ka vendosur të ndryshojë look pak para se të sjellë në jetë vajzën e saj dhe pamjen e saj të re e ka postuar më pas edhe në Instagramin e saj.

Duke dashur t’i qëndojë larg bojërave në këtë fazë të shtatzënisë, bashkëshortja e Ermalit ka zgjedhur t’i presë flokët deri te supet, duke ndjekur kështu trendin dhe ky model flokësh është më IN i momentit.

Pak ditë më parë ishtë Jennifer Lopez ajo që debutoi një prerje të tillë, që thuhet se është kryefjala e kësaj vjeshte.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article