Instagramin e Venera Lumanit, e paska marrë një turk!!

Kujt ia merrte mendja që hakeri paska qenë kaq larg! Këngëtarja Venera Lumani e kishte njoftuar se faqja e vet në Instagram nuk është më në kontrollin e saj, dhe aty vërtet, nisën të shfaqeshin disa postime te cuditëshme, në fillim kafshë që më pas u fshinë, e në fund, foton e profilit e pushtoi një djalë! Profili është vjedhur bashkë me 75 mijë ndjekës, një pjesë e të cilëvë ndoshta ende mendojnë se po shohin postimet e këngëtares.

Në fakt, atë duhet e ka “pushtuar “një turk me emrin Xhengiz. Venera ende nuk paska mundur ta rimarrë faqen e  saj.

 

Previous ArticleNext Article