Çizmet më të bukura Chelsea që duhet ti shtoni patjetër në garderobën tuaj këtë vjeshtë

Çizmet Chelsea kanë qenë gjithnjë miket e vjeshtës pasi janë perfektë për çdo rast. Pak rëndësi ka nëse ju pëlqen vetëm e zeza apo dëshironi të keni një palë çizme që të dallojnë nga të tjerat , mjafton të kërkoni dhe do të gjeni të duhurat për ju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burimi: Harper’s Baazar

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article