E bën edhe Dukesha! Meghan Markle vesh dy herë të njëjtin fustan, vjet shtatzënë dhe dje!

Ajo mund të ketë një garderobë të bollshme apo shumë propozime stilistësh por duket se edhe princesha e Sussex, Meghan Markle në fund të fundit është si të gjithë ne.

Në vizitën më të fundit në Afrikën e Jugut, nëna e re ka riveshur të njëjtin fustan që veshi edhe vitin e shkuar kur vizitoi Cape Toën, asokohe shtatzënë në pritje të djalit të saj.

Fustani me kopsa, ngjyrë blu dhe me lidhje në bel duket se zë një vend të veçantë në zemrën e Dukeshës, e cila e rikthen sërish në publik pa marrë parasysh se e ka veshur edhe një herë tjetër apo se publiku e mban mend.


Meghan e veshir filliisht kete fustan ne Tetor te 2018-es

Fustani është nga stilistja Veronica Beard kushton 525 paundë dhe vjen edhe në ngjyra të tjera popr që mesa duket blu ka qenë ngjyra e zgjehdur nga Meghan e cila e ka kombinuar një herë me këpucë bojëqielli kamosh, dhe kësaj ehre me këpucë platformë espadrilles ngjyrë të zeza.

Previous ArticleNext Article