Meghan Markle dhe princi Harry, bashkë me Kate dhe William në një reklamë televizive; ja cfarë i bëri bashkë!

Meghan Markle,  Princi Harry, Princi William dhe Kate Middleton u bashkuan për një reklamë televizive e cila promovon shëndetin mendor. Sipas Independent.ro, fushata me titull “ Cdo mendje vlen“, u ndërmor nga shërbimi I shëndetit publik në Britaninë e madhe dhe nga shërbimi kombëtar I shëndetit.

Qëllimi është të inkurajohen njerëzit që të ndergjegjësohen më shumë për simptomat e para të problemeve të shëndetit mendor. Pra, është një kauzë madhore ajo që  bashkoi dy vëllezërit dhe bashkëshortet e tyre, pas fjalëvë që qarkulluan prej një kohe të gjatë mbi mosmarrëveshjet e thella mes tyre.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article