“Hell’s Kitchen Albania 2”, Renato Mekolli gjen qime në pjatë, ja cfarë i bën konkurentëve!

“Hell’s Kitchen Albania 2” nisi, dhe që në fillim, pati të papritura: atëherë kur askush nuk e priste, shefi I “tmerrshëm“, Renato Mekolli gjeti qime në pjatë në skuadrën e djmeve!!E papranueshme kjo për një shef kaq të rreptë, ndaj pa e menduar dy herë, Renato mori vendimin që përgjegjësi I një gabimi të tillë, të ndëshkohej. Në cfarë mënyre? Epo, një shefi kuzhine nuk duhet t`i gjenden fije floku nëpër pjata. Kështu që të zënë mend, I qethi zero!

Vajzat nuk po u besonin syve, ndërsa mes djemve, nuk mungonin vështrimet plot keqardhje! Epo, kjo punë i do ca sakrifica!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article