Triko sportive me kapuç në zyrë?! Ja si t’i kombinoni për t’i kthyer në veshje serioze!

 

Teksa bëheni gati për të gjetur rrobat që do të vishni për në zyrë, deri më sot me siguri që trikot sportive me kapuç, as që kanë qenë ndonjëherë opsion për ‘outfit-in’ e punës.

Dhe mirë e thamë në fakt; deri sot! Sepse duket se stilistët e kanë ‘shfrenuar’ imagjinatën kësaj here aq sa ta bëjnë të pamundurën, të mundur.

Pra është mëse e vërtetë; trikot super të rehatshme që de

ri tani i keni veshur vetëm në fundjava, me pak imagjinatë mund t’i kombinoni fare mirë edhe me veshjen e zyrës.

Ja disa mënyra:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article