Klaudia Pepa, në një projekt të ri televiziv!!

Balerina shqiptare që ka korrur mjaft sukses në fqinjin tonë përtej Adriatikut, duket se vazhdon të ecë e sigurtë në atë rrugë. Përmes rrjeteve sociale Klaudia Pepa tregoi se ka qenë mjaft e angazhuar së fundi, dhe se shumë shpejt, do të jetë pjesë e një programi të ri televiziv. Ajo ka postuar një foto ku shihet me një veshje plot shkëlqim në ngjyrë floriri, ndërsa në sfond  është imazhi I një zjarri të digjet.

“Muaji nëntor është muaji i zjarrit për mua, së shpejti do ju tregoj se në cilin program televiziv do më shihni”, ka shkruar balerina, duke zgjuar kërshërinë se për cfarë bëhet fjalë, ndërsa ndjekësit dhe miqtë I shkruajnë se do të jetë e mrekullueshme ta shohin sërish në TV!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article