Bella dhe Gigi paskan dhe dy motra më të mëdha ( por që nuk janë aq të bukura sa ato)!!

Në fillim ishte Gigi. Pastaj erdhi Bella, “kopja“ e saj me flokë të errët. Në fund, edhe vëllai i vogël, Anaar I trazoi ujrat në industrinë e modës ku ka qenë pjesë e fushatave të Hugo Boss dhe Zadig & Voltaire.

Por tamam atëherë kur menduam se kishim parë cdo gjë nga Hadid-ët, mësojmë se ka edhe dy të tjera: Alana dhe Marielle.

Ndonëse nuk e kanë bukurinë ë motrave të tyre modele, edhe ato janë mjaft të hijshme dhe kanë lidhje me modën: Alana është stiliste, Marielle qëndron pas markës “ Hadid Eyewear“.

Ato kanë ardhur në jetë nga martesa e parë e Mohamed Hadid me Marty Butler, qe  më vonë lidhur kurorë me nënën e Gigit dhe Bella-s, Jolandën.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article