S`ka modesti, thonjtë për vitin e ri që po mbërrin, janë të sofistikuar!

Shkëlqimi, yjet dhe e kuqja e festave nuk reflektohen vetëm në veshjet. Edhe idetë më të fundit për modelet sesi mund t`I mbajmë thonjtë për festa përcjellin të njëjtin ngazëllim festiv, por edhe sofistikim. Duke nisur nga thonjtë e zbukuruar me gurë, e kuqja klasike e sitilizuar, grimcat e shkëlqimit metalik apo të artë, këto janë idetë më të bukura për fundvitin:

 

View this post on Instagram

 

Rhinestone Fantasy in @allure

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

 

View this post on Instagram

 

How to do #nailbracelet 🤓 with color therapy by @sally_hansen

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

 

View this post on Instagram

 

Looking at you, 3 day weekend. ✨💕 @avivaatri

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article