12 librat më të mirë të 2020-ës; ja vlen të lexohen!

Në botën e botimit të librave, pre-shitja (shitja para se të dalin në treg), janë thelbësore për të caktuar suksesin ose jo të një libri. Përpos gumëzhitjes dhe komenteve rreth një titulli që ndërtohet gjatë pre-shitjeve;  gjithashtu edhe java e parë e daljes në treg të një libri është thelbësore për të caktuar nëse një botim do të jetë ‘bestseller’ apo jo.

Ndonëse shumë prej jush mund të kenë krijuar lidhjen speciale me autorin tuaj të preferuar, është koha t’i hidhni një sy edhe titujve që rekomandohen nga Elle.

Për leximin tuaj të dimrit ja 12 tituj që s’duhen humbur!

 

 

\

Burimi: Elle

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article