Veshjet më të mira në ‘New York Fashion Week’ për koleksionet e vitit 2020!

 

Stilistët po paraqesin koleksionet e tyre për vjeshtën e vitit 2020 dhe nuk ka qenë aspak e vështirë të mos pikasen veshjet më të mira që parakaluan në pasarela në Jaën e Modës në New York.

Nëse ju i keni humbur disa prej prezantimeve të krijuesve të stilit, editorët e modës në revistën ‘Marie Claire’ kanë risjellë edhe një herë në vëmendje disa prej veshjeve, për të cilat sipas tyre (por edhe sipas nesh) ja vlen të shikohen sërish, e sërish, e sërish…

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article