Mbidoza e ëmbëlsisë për sot: 18 foto të çifteve të vjetër që tregojnë se dashuria nuk ka limit moshe!

 

Ka plot studime që tregojnë se dashuria i mban njerëzit të rinj, në mos fizikisht, shpirtërisht në mënyrë të padiskutueshme që po. Njerëzit që kanë dashuruar për një kohë të gjatë kanë treguar që janë plakur shumë më pak se ata që nuk patur shumë fat me çështjet e zemrës.

Ne rritemi, biem në dashuri dhe martohemi. A është ky përkufizimi i lumturisë? Jo! Është diçka shumë më shumë e madhe se kjo, e ajo është të mos i dorëzohemi aspak kohës, të jetojmë çdo moment me pasionin, optimizmin, energjinë e mirë e intesitetin e një të riu.

Më poshte ju sjellim disa foto të disa çifteve të moshuar, që kanë më shumë se 5 apo 6 dekada që janë zgjuar çdo mëngjes bashkë, duke u kthyer në shokët e ngushtë të njëri tjetrit.

Mbahu fort, do të të tregoj botën

Disa gjëra nuk ndryshojnë asnjëherë

Mosha është thjesht një numër

Hë, do guxoje?! 

Gruaja ime e bën ligjin! 

Të sapomartuar

Keni gjithçka për të qenë të lumtur

Jeta është një vallëzim 

Kur martohesh me shokun e ngushtë

Duke festuar 63 vjetorin e martesës

Një nga ato sakrificat e ëmbla 

cool fashion elder couple with electric guitar

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article