Palestra e bëri efektin? Marina Vjollca shfaqet super e dobësuar në puntatën e radhës së Klanifornias!

Në fakt, dicka vumë re që herën e fundit, kur u diskutua fustani i saj I kuq prej “kukulle Barbie“. Marina Vjollca dukej mjaft më e tonifikuar se zakonisht.

Por tani, në puntatën e radhës së Klanifornias, e vërtetuam plotësisht se moderatorja ka humbur shumë peshë!

Marina është një prej vajzave më të bukura të ekranit, por ajo gjithmonë ka qenë më forma më të rrumbullakosura, të cilat në fakt, kanë tërhequr dhe mjaft admirim. Edhe në fotot e pushimeve këtë verë, ajo shihet mjaft më e mbushur.

Por së fundi, duket mjaft e dobësuar dhe po mendojmë, se duhet të jetë rezultat i palestrës, kombinuar padyshim edhe me një regjim më të rreptë ushqimor!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article