Flor Mumajesi sugjeron filmat, që mund të shohim këto ditë vetizolimi dhe ne mësuam të preferuarit e tij!

Flori Mumajesi i është shtuar listës së personazheve VIP që po japin sugjerimet e tyre për atë se çfarë mund të bëjmë në këto ditë kur na duhet të qëndrojmë në shtëpi. Kompozitori ka sugjeruar një listë me filma për të gjithë ndjekësit e tij dhe falë saj ne arritëm të kuptojmë edhe filmat e preferuar të artistit.

Ja 20 filmat e sugjeruar nga Mumajesi:

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article