Jared Leto sapo morri vesh për lajmin e pandemisë globale!

Ankthi i koronavirus ka prekur pothuajse të gjithë gjatë javëve të fundit, me një përjashtim të dukshëm: Jared Leto, i cili nëpërmjet një postimi në tëiter të martën citoi se sapo kishte dalë nga një meditim i heshtur 12-ditor në shkretëtirë me familjen e tij, për të mësuar se gjatë kësaj kohe bota ishte kthyer “përmbys” nga COVID-19.

“Ne ishim plotësisht të izoluar. Asnjë telefon, asnjë komunikim etj. Ne nuk e kishim idenë se çfarë po ndodhte jashtë kësaj,” shkroi Leto, e cila është plotësisht e kuptueshme duke pasur parasysh rrethanat e tmerrshme (mund ta imagjinoni “të zgjoheni” nga lajmet që një pandemi virale po përhapet në të gjithë globin?).
Leto ka një aftësi për t’u futur në situata të çuditshme — kujtoni kur ai çoi një kopje të kokës së tij në Met Ball? — Dhe në një farë mënyre, fakti që ai mësoi për përhapjen e COVID-19 brenda SHBA pas një heshtje gati dy javore meditimi thjesht nuk të bën përshtypje dhe aq! Aktori 48-vjeçar ka thënë se është rritur nga “hippies”, kështu që fakti që lajmet kryesore botërore e anashkaluan atë ndërsa ai po arrinte paqen e brendshme nuk duhet të jetë befasuese.

Unë, personalisht, jam duke marrë një infuzion shumë të nevojshëm të humorit nga Leto i ulur këmbëkryq në shkretëtirë, krejtësisht i heshtur, me një shprehje paqeje në fytyrën e tij. Mirëserdhe në realitet Jared Leto!

Previous ArticleNext Article