Fustanet e këtij sezoni të ngrohtë janë të bollshmet “baby doll”!

Liri dhe rehati, e padyshim edhe stil aty brenda: ky është prej trendeve më të preferuara të 2020-tës: fustanet voluminoze e të lirshme “baby doll”, ku kombinohet pa shumë vështirësi stili me praktiken dhe të rehatshmen. Kjo lloj tendencë është padyshim “muzikë për veshët” e shumë prej nesh. Dizjanerë si Molly Goddard, Simone Rocha apo Cecilie Banhsen e kanë përqafuar pa hezitim këtë trend, I cili ka mbushur edhe pasarelat e këtij sezoni. Ekspertët japin dhe disa ide kombinimi:

Previous ArticleNext Article