E FUNDIT: Shkon në 89 numri i të infektuarve me Koronavirus në Shqipëri!

Si çdo ditë, pak minuta më parë Ministria e Shëndetësisë doli në një raportim për mediat për të na njohur me përditësimin rreth gjendjes së Covid-19 në vendin tonë.


Ka shkuar në 89 numri i të infektuarve me Covid-19 ndërsa mosha mesatare e të prekurve është 48 vjeç dhe 58% e tyre janë meshkuj ndērsa 42 % femra.
Aktualisht në Infektivin e Tiranës janë shtruar 43 pacientë, katër prej të cilëve në terapi intensive.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article