Këpucët dhe sandalet më të mira të këtij sezoni (për t`i bërë pak qejfin vetes)!

Pranvera erdhi, dhe pavarësisht gjendjes së rënduar e karantinës së vendosur për qindra mijëra njerëz në pjesë të ndryshme të globit, duhet të mendojmë pak edhe për gjëra të bukura. Fustanet e reja të pranverës na e kenaqën syrin, tani është radha e këpucëve dhe sandaleve të këtij sezoni. Imagjinata nisi të na punojë direkt, dhe po mendojmë kombinimet e mundshme. Besojmë kjo ndodh edhe me ju:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article