Zaho në gjurmët e babait! Edi Rama tregon skulpturën e parë të të birit!

Ndonëse ende pa bërë 6 vjeç, duket se në të pavetëdijshmen e vogëlushit Zaho, kanë nisur të shfaqen të dhënat e një artisti të vogël.

Kryeministri Edi Rama është i ftuari i Arjan Çanit në programin “Zonë e lirë” sonte në mbrëmje, për të folur rreth situatës me Covid-19 në vend.

Nëpërmjet lidhjes me ‘Skype’ nga shtëpia e tij, kryeministri Rama kishte zgjedhur një kënd ku dallohej një skulpturë e vogël. Pas kureshtjes së Çanit, Rama mori në dorë instalacionin dhe rrëfeu se ai ishte Quasimodo, një punim i realizuar nga Zaho.


Skulptura së cilês i vogli i familjes Rama i dhënë formën e personazhit kryesor tê musicalit tê njohur ‘Notre Dame’ , me siguri do tê kujtohet gjatë si puna e parë artistike e realizuar prej tij, pavarësisht profesionit që Zaho do të zgjedhi të ketë kur të rritet.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article