Iluzion optik? Jo, jo, “fiksimi” i fundit i VIP-ave!

Yjeve i pëlqen shumë loja e “ iluzionit optik” në veshje. Ajo rikthehet vazhdimisht, në kohë të ndryshme e në forma të ndryshme, por gjithmonë me të njëjtin rezultat befasues. Nga vizat që të marrin sytë të fustanit bardh e zi të Emilia Clarke, tek veshja që e bën të duket kaq tmerrësisht i vogël beli i Keira Knightley apo tek “ujrat” e blusë së Storm Reid, të famshmëve u pëlqen ky lloj eksperimentimi. Janë të sigurtë se me të, do ta tërheqin padyshim vëmendjen. Dhe kane pasur rezultat vërtet:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article