4 veshje të Audrey Hepburn që ja vlen t’i kopjojmë!

 

Edhe pse ‘autorësia’ e fustanit të vogël të zi njihet si e Coco Chanel, ishte aktorja britanike Audrey Hepburn ajo që e solli atë në shprehjen maksimale artistike falë atij modeli të përjetshëm, krijuar në 1961 nga Hubert de Givenchy.

Nga zhvendosja e filmit të romanit nga Truman Capote e deri në ditët e sotme duket se lejtmotivi i veshjeve të Audrey Hepburn është më aktuale dhe kontekstuale sesa kurrë. Disa prej veshjeve të aktores së njohur përputhen në mënyrë të përkryer me trendet e modës Verë 2020.

Sikur kanë fluturuar në kohë, më poshtë gjeni 4 ‘outfite’ të Hepburn të cilat janë trende të sugjeruara për këtë verë nga stilistët  e njohur.

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article