Prindërit “dembelë”, mund të rrisin fëmijë të jashtëzakonshëm thotë një studim!

Epoka e super-prindërve duket se ka marrë fund dhe më shumë prindër po përpiqen të adoptojnë stilin e “prindërimit dembel” në ditët e sotme. Kjo nuk do të thotë që t`I lejoni të shikojnë televizor e YouTube gjatë gjithë ditës, thotë Telegrafi. Ideja është krejt tjetër: të mos i ndihmoni për cdo gjë; lërini të luftojnë vetë dhe të mësojnë se si të kapërcejnë sfidat, në vend që të nxitoni për t`i larguar të gjitha pengesat nga rruga e tyre.

 

View this post on Instagram

 

That time when I left my husband alone with Rafa for like 2 min and found him face down in mud….💫

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Bright Side thekson anët e mira të këtij stili prindërimi. Duke ndjekur një model të tillë, fëmijët mësojnë të kujdesen për veten e tyre,  bëhen më të përgjegjshëm dhe mësohen të kenë më shumë besim tek vetja. Ju do ta ndiqnit një still të tillë?

 

View this post on Instagram

 

Smushy perfect brother love pj hug 😍😍😍

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

 

View this post on Instagram

 

My Baldwinitos 💛💛💛💛💛

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article