Si duhet të jenë kapelet e plazhit këtë vit; 15 modele që duhet të shihni!

 

Kur bëni gati ëantën e plazhit kapelja është thelbësore, si për t’u mbrojtur nga dielli, por edhe për t’u dukur fashion, gjatë ecjeve në bregdet. Prej kashtë, ose lecke, të mëdha apo të vogla ky aksesor është një element kyç për ‘outfit-in’ tuaj të plazhit.

Nëse ende nuk e keni gjetur kapelen e plazhit, hidhini një sy opsioneve më poshtë dhe zgjidhni të preferuarë tuaj. Ah, mos harroni kremin me faktor mbrojtës…

easy dinner ideas
Previous Article