Alba Cobaj tregon të vërtetën “ pa filtra” të mëmësisë!

Pa make up, në njërën dorë bukën e me tjetrën shtyn karrocën e vajzës, Alba Çobaj tregoi pa “filtra” jetën e vërtetë të një nënë të re. Në një postim të vetëm, ajo praktikisht i tha të gjitha.

 

View this post on Instagram

 

Jeta e vërtetë e një mami të re ose e një mami në përgjithësi pa filtra 😂😂😂😂 Në njërën dorë po haja dhe në tjetrën po shtyja karrocën 😂😂😂😂 Se çfarë hëngra as nuk e mora vesh se tani harroj dhe të ha, por di t’ju them që nuk paska lumturi më të madhe në këtë Univers se të bëhesh nënë. Tani e kuptoj mamanë time sa shumë më paska dashur dhe se sa e madhe qënka dashuria që ndjen për engjëllin që ke krijuar e ke lindur. Ndërkohë që po e shkruaj këtë mu mbushën sytë me lot, siç më mbushen disa herë gjatë ditës (përveç hormoneve) dhe nga lumturia që e shoh pranë nesh Sofian. 🙏🏻❤ Një ditë qava nga emocioni duke i ndërruar pelenat 😂😂😂 ndërsa herët e tjera se nuk më besohet që e kam bërë unë dhe them me vete: ” Unë e bëra këtë”? 😭😭😍😍🤱🏻🤱🏻 Ju puthim shumë të gjitha mamave që na janë bashkuar në instagram dhe youtube (jeni pafuuuund dhe ju falenderoj) dhe na dhurojnë shumë dashuri 😍😍 Ju pucim unë dhe Sofia ❤😍🤱🏻 #momlife

A post shared by Alba Çobaj (@albasarahcobaj) on

“Jeta e vërtetë e një mami të re ose e një mami në përgjithësi pa filtra ???? Në njërën dorë po haja dhe në tjetrën po shtyja karrocën ???? Se çfarë hëngra as nuk e mora vesh se tani harroj dhe të ha, por di t’ju them që nuk paska lumturi më të madhe në këtë Univers se të bëhesh nënë.Tani e kuptoj mamanë time sa shumë më paska dashur dhe se sa e madhe qënka dashuria që ndjen për engjëllin që ke krijuar e ke lindur. Ndërkohë që po e shkruaj këtë mu mbushën sytë me lot, siç më mbushen disa herë gjatë ditës (përveç hormoneve) dhe nga lumturia që e shoh pranë nesh Sofian. Një ditë qava nga emocioni duke i ndërruar pelenat ??? ndërsa herët e tjera se nuk më besohet që e kam bërë unë dhe them me vete: ” Unë e bëra këtë”? ????????Ju puthim shumë të gjitha mamave që na janë bashkuar në instagram dhe youtube (jeni pafuuuund dhe ju falenderoj) dhe na dhurojnë shumë dashuri ?? Ju pucim unë dhe Sofia #momlife”, ishte mesazhi i saj në Instagram.

easy dinner ideas
Previous Article