10 fustanet e bardha verore që i adhurojnë të gjithë!

Veshjet e bardha janë kthyer në uniformën jo zyrtare të verës: qoftë nëse preferoni një material më të plotë apo dhe ndonjë puplin të thjeshtë, mjafton t`i shtoni një palë sandale të këndshme e disa bizhu, për ta bërë këtë veshjen e ditës! Ekzistojnë vetëm dy situata kur mbajtja e një fustani të bardhë nuk është e përshtatshme: kur shkon në dasmë ose kur je duke bërë diçka që të ekspozon ndaj rrezikut të njollave. Për rastet e tjera, mbeten kaq të këndshme e të lehta për t`u kombinuar, sa duhet medoemos të jenë pjesë e garderobës këtë sezon!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article