15 bikinit më të mira të këtij sezoni sipas ‘reviews’ në internet!

‘Reviews’ ose përshtypjet në faqe të ndryshme në internet shpesh shërbejnë për të përcaktuar suksesin ose jo një produkti. Amazon, faqja më e madhe në botë për blerjet online, numëron më qindra miliona komente përshtypjesh, ku përdoruesit dhe blerësit kanë lënë ‘reviewt’ e tyre për produkte të ndryshme.

Marie Claire ka dashur të mësojë se cilat janë modelet e bikinit më të pëlqyera nga blerësit, duke mbledhur përshtypjet më të mira.

Pra në amazon sipas blerësve këto janë 15 modelet më të pëlqyera të veshjeve të plazhit këtë sezon.

easy dinner ideas
Previous Article