Tiani i Tunës qenka bërë një “fashionist” i vogël!

Tiani, djali i Tunës dhe Patrisit, po rritet dita-ditës dhe po bëhet një djalë i vogël kaq modern! Këngëtarja e ka treguar këtë në postimet me të birin që bën vazhdimisht, por tani ishte një fotot e hedhur në rrjetet sociale nga Patrisi ajo që tërhoqi më shumë vëmendjen.

Tiani shfaqet aty me një pamje kaq serioze, si prej “djali të rritur” tashmë, dhe flokët i ka prerë në një mënyrë që bie menjëherë në sy: pjesa lart e gjatë dhe e kapur, dhe pjesa poshtë e qethur zero! “Daluki jem”, ka shkruar i ati në krah të fotos.

Përpara disa kohësh, qarkulluan fjalë për një krizë mes ciftit, por gjërat ndërmjet tyre duket se po shkojnë për bukuri!

 

easy dinner ideas
Previous Article