Kozmetika vegane

Kozmetika vegane

Tani nuk është aspak sekret! Veganizmi ka lulëzuar vitet e fundit, ku sidomos personazhet VIP, jo vetëm po ndjekin një dietë vegane, por po zgjedhin edhe produkte kozmetike të tilla. Tendenca e veganit po kërkon ndryshim të vërtetë në industrinë e bukurisë, ndaj pesë vitet e fundit, tendencat në kozmetikë janë rritur me 175 përqind. Nëse nuk e dini ende çfarë janë këto produkte, po ju shpjegojmë me një fjalë; janë kremra, shampo, ose vajra, që nuk janë testuar tek kafshët dhe nuk janë nxjerrë nga asnjë lloj ekstrakti kafshësh. Ja disa produkte që kanë edhe efekte të dukshme, sepse janë krejtësisht natyrale.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article