Si u bë super e pasur kjo ruse vetëm falë Instagramit!

Olya Abramovich është një influencuese shumë e suksesshme në Rusi, me tre llogari në Instagram nga të cilat është bërë e pasur! Në moshën 31 vjecare, ajo është kthyer në një model frymëzimi për femrat që duan të dobësohen duke i ofruar shumë këshilla të vlefshme. Por pas pamjes së bukur të saj, fshihet shumë punë dhe ambicje.

Me 1.8 milionë ndjekës në rrjetet sociale, vitin e kaluar Olga fitoi më shumë se 100 mijë euro vetëm falë bashkëpunimeve me firma të famshme, ndërkohë që ka dhe një brand të sajin veshjesh. Ajo është njëkohësisht autorja e një kursi dobësimi që jep rezultate të jashtëzakonshme brenda 21 ditësh, të cilin e ofron online.

Previous ArticleNext Article