Melania një yll, por statuja që i kanë ngritur në Slloveni lë shumë për të dëshiruar!

Mund të jetë ndoshta një krijim modern, megjithatë shumë nuk e pëlqejnë statujën e vendosur për Melanian në Slloveni. Statuja e krijuar nga amerikani Brad Downey zëvëndesoi atë të mëparshmen, të djegur në muajin korrik. Ajo është krijuar nga pema e blirit dhe imiton imazhin e Zonjës së Parë me pallton e bukur në ngjyrë të kaltër e njëjtë me atë që mbante veshur në ceremoninë e betimit të të shoqit si president.

Jo të gjithëve ama u ka pëlqyer. Mjaft sllovenë e kanë përshkruar atë ai “një turp”; sipas tyre ajo nuk ka asnjë ngjashmëri me Melanian dhe nuk e reflekton aspak bukurinë dhe hijeshinë  e saj!

easy dinner ideas
Previous Article