Sadna tregon pamjen e ndryshuar pas Covid 19!

Sara Khan, aktorja indiane të cilën publiku shqiptar më shumë e njeh si “Sadna” nga seriali i njohur “Bidaai”, tregoi përpara pak kohësh se ishte prekur nga Covid 19. Sara u detyrua të vetëkarantinohej në shtëpi, ku me sa duket e kaloi sëmundjen me disa shqetësime jo të forta. Ajo vazhdimisht ka postuar foto gjatë periudhës së qëndrimit në shtëpi, duke treguar se ndihet mirë, edhe pse kuptohet sëmundja i ka lënë shenja lodhjeje, por sërish e ka marrë me mjaft optimizëm.

Ndërsa në fotot e fundit, ku përdorur dhe filtrate, shfaqet mjaft e kënaqur duke e ëquajtur veten një Barbie!

easy dinner ideas
Previous Article